Hakkımızda

Pera KVKK Danışmanlık olarak Türkiye’nin en büyük hukuk bürolarından biri olup, uzun yıllardır piyasaya yön veren yerel ve uluslararası işletmeler ve ekonomi alanında faaliyet gösteren özel kuruluşlar ile kamu kurum ve kuruluşlarına hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermektedir.
Ofisimiz, toplam yirmibeş (25) avukat ve on (10) danışmandan oluşan tecrübeli ekibi ile, ulusal ve uluslararası hukuk otoritelerince Türkiye’nin önde gelen hukuk büroları arasında sayılmaktadır.
Pera Kvkk danışmanlık hızla gelişen bu hukuk dalındaki ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip ederek müvekkil ve danışanlara en doğru ve en güncel bilgileri en hızlı şekilde iletmektedir. Birçok sektörün yapısal olarak uğradığı köklü değişim içerisinde rekabet ortamındafaaliyet gösteren müvekkil ve danışanların yalnızca hukuki uyuşmazlıklarına çözüm üretilmesi hususunda faaliyet göstermekle yetinilmeyip, bu alana ilişkin sorularına da cevap verilmekte ve ayrıca faaliyetlerinin ilerlemesinde hukuki mevzuata uygun olarak yol gösterilmektedir.Müvekkillerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak hukukun hemen her alanında bilgi sahibi ve uzmanlaşmış tecrübeli kadrosu ile geniş bir yelpazede yer alan tüm sektörlerde tanınmış müvekkillere genel hukuki danışmanlık hizmeti sağlamaya devam etmektedir. Kişisel Verilerin Korunması Hukuku ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat kapsamında Kişisel Verilerin Korunması Kurulu’nun uygulamaya yönelik ilkelerine hâkim olan firmamız konuya ilişkin hali hazırda birçok müvekkiline danışmanlık hizmeti vermektedir.

BİLGİ MERKEZİ

Formlar - Dökümanlar

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sınıflandırması