ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi

ISO 14001 standardı küçük ve büyük ölçekli organizasyonlara uygun bir çevre yönetimi sistemi standardıdır.

Planla-Yap-Kontrol Et-Uygula metodolojisine dayanan bu standart, çevrenin koruması, kirliliğin önlenmesi, atıkların en aza indirilmesini ve enerji ve malzeme tüketiminin azaltılmasını hedefleyen uygulamaları entegre etmek için sistematik bir çerçeve sunar.

ISO 14001 ile şirketinizin çevreye doğa korumasına  karşı duyarlılığınızı anlatan sertifikadır. Bu sertifika çevre doğa dostu ürünler üretimi için alınması gerekne sertifika gurubundandır. Ankara ISO 14001 sertifika alımı için Pera Danışmanlık olarak size destek olmaya hazırız.
Ürün ve hizmet sağlayıcıları, çevre konusunda artan küresel farkındalık nedeni ile tedarik zincirlerini çevre dostu olması için baskı altındalar. Stratejilerini ve ekolojik kaygıları aynı potada eriten organizasyonlar rekabet avantajı kazanırlar. Şirketlerin bu anlayışı benimsemeleri, enerji ve ham madde tüketimlerini azaltır, geri dönüşümü sağlar, hava ve su kirliliğini önler ve çevre kanununa uygunsuzluktan kaynaklanabilecek cezaları minimize eder.Gelecek nesillere devredilebilecek daha temiz ve yaşanabilir çevre için, genel yönetim sisteminin kuruluş içinde bir çevre politikası geliştirmesi, uygulayarak başarıya ulaştırılması ile ilgili planlı faaliyetler bütünü olarak tanımlanan ISO 14001 çevre yönetim sistemi belgelendirmesi Pera Danışmanlık tarafından deneyimli denetçi ve uzmanlarca gerçekleştirilmektedir.

BİLGİ MERKEZİ

Formlar - Dökümanlar

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sınıflandırması